svg

  9.8

  Customer Rating

  Head Office in New-York

  775 New York Ave, Brooklyn, NY 11203

  Request a Quote

  Looking for a quality and affordable builder for your next project?

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Toll Free

  1-800-987-6543

  Working Hours

  We are happy to meet you during our working hours. Please make an appointment.

  Σχολεία-Κόμβοι

  Το 1ο Γυμνάσιο Θέρμης είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο οποίο κατά το τρέχον σχολικό έτος φοιτούν και υποστηρίζονται περί τους 420 μαθητές – πενήντα (50) εκ των οποίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρίες. Κατά τα παρελθόντα έτη έχουν υλοποιηθεί πληθώρα (περιβαλλοντικών, πολιτιστικών κ.ά.) εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η ηγεσία του σχολείου και ο υπεύθυνος των Τμημάτων Ένταξης προωθούν και προτείνουν στο Σύλλογο Διδασκόντων ένα ευρύτερο πλαίσιο διδασκαλίας, το οποίο βασίζεται στην ανακαλυπτική‐διερευνητική (IBSE) μέθοδο και τη διδασκαλία μέσω project (PBL) ώστε, από τη μία, να προωθεί την συμπεριληπτική εκπαίδευση STEM και, από την άλλη, να ‘ανοίξουμε’ το σχολείο μας στην κοινωνία, χτίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης – ανεκτικότητας, αποδοχής και δημιουργίας – που θα ενδυναμώσει την ενσωμάτωση κάθε μαθητή στο το σχολείο και στην κοινωνία. “Children are one third of our population and all of our future” (Select Panel for the Promotion of Child Health, 1981). Οι μαθητές μας ΕΙΝΑΙ “all of our future”, ΤΩΡΑ.

  Μάθετε περισσότερα εδώ http://1gym-therm.thess.sch.gr/autosch/joomla15/

   

  Το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων έχει 75 μαθητές. Όραμά μας είναι ένα σχολείο αειφορικό, στο πνεύμα και στη λειτουργία του, με μαθητές χαρούμενους που θα μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και την επαφή τους με τη φύση. Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία που θα συνεργάζεται με γονείς και φορείς και δε θα φοβάται να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους και να γίνει μια κοινότητα μάθησης. Οι αποφάσεις παίρνονται από όλους με δημοκρατικές διαδικασίες και οι μαθητές μας κινούνται στα πλαίσια των υπεύθυνων και δημιουργικών ενεργών πολιτών. Βασικό στοιχείο της πολιτικής μας αποτελεί η ευρεία ανάπτυξη εκπαιδευτικών συνεργασιών και το «άνοιγμα» στην ευρύτερη κοινότητα. Σ αυτό το πνεύμα, τα τελευταία 6 χρόνια η σχολική μας μονάδα έχει κερδίσει πολλά Βραβεία. Έχει επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Ήπειρο πολλές φορές στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων της Helmepa Junior (2015, 2017 και 2019) και επίσης έχει κερδίσει τρεις φορές το Silver Πάντα από τη WWF για το πρόγραμμα “Καλύτερη Ζωή στο σχολείο” (2015, 2016, 2017) και δύο φορές το Silver Βραβείο στα Education Leadership Awards (2017 και 2018). Το 2018 βραβεύτηκε με το GOLD Βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία «Εκπαιδευτική ρομποτική, STEAM Εκπαίδευση και ψηφιακός κόσμος». Υλοποιεί καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα διασχολικών συμπράξεων Ε‐Twinning και Erasmus+, στα οποία έχει τιμηθεί πολλές φορές με ευρωπαϊκή και εθνική ετικέτα ποιότητας.

  Μάθετε περισσότερα εδώ https://blogs.sch.gr/7nipioa/

  Το 9ο Δημοτικό Σχολείο ιδρύθηκε το 1977 και βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Κομοτηνής. Στο σχολείο μας φοιτούν συνολικά 133 μαθητές, χριστιανοί και ρωμά. Το 1992 το σχολείο μας εγκαταστάθηκε στο δικό του πλέον κτίριο, που είναι διώροφο και σύγχρονο. Διαθέτει μεγάλη αυλή για αθλοπαιδιές, κήπο, Αμφιθέατρο, γυμναστήριο, Αίθουσα Πληροφορικής, Σχολική Βιβλιοθήκη, Εργαστήριο Φυσικής, Αίθουσα Φιλαναγνωσίας, Κεραμικής και Ζωγραφικής. Στο σχολείο μας υπηρετούν 29 εκπαιδευτικοί. Επιπλέον την τρέχουσα σχολική χρονιά στήθηκε μόνιμα «Πλανητάριο» στο σχολείο, που κατασκευάστηκε από παιδιά. Στο Πλανητάριο γίνονται παρουσιάσεις για μαθητές του σχολείου μας καθώς και σε άλλα ενδιαφερόμενα σχολεία του Νομού μας. Στο σχολείο μας λειτουργεί ΕΔΕΑΥ‐ Επιτροπή διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών. Το σχολείο μας συμμετείχε στο ROLE MODELS‐Erasmus/ΙΚΥ και κατά την παρούσα σχολική χρονιά στο Erasmus+Healthy. Συμμετέχει σε πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας, σε ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning («Traditional food from traditional seeds», «Let’s do Compost», «Steam») καθώς και σε διεθνές πρόγραμμα ( MissionX Train Like an Astronaut).

   

  Το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών βρίσκεται στα δυτικά της Κομοτηνής και ανατολικά της Αλεξανδρούπολης. Αρχικά ιδρύθηκε το 1938‐1939 ως «Αστικόν Σχολείον», το 1946 ονομάσθηκε «Οκτατάξιο Γυνάσιο», από 1959 μετονομάσθηκε σε Εξατάξιο και το 1979 χωρίσθηκε σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Το 1996 χαρακτηρίστηκε ως Διαπολιτισμικό. Βασικός σκοπός λειτουργίας του είναι να φτιάξει κοινές μαθητικές ταυτότητες με πλούσιο υλικό από τις ρίζες των κατοίκων (γλωσσικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές). Συμπληρωματικός σκοπός να ενώσει δημιουργικά τον ελληνισμό, την γλώσσα, την ιστορία, τις επιστήμες. Σε αυτό φοιτούν 250 μαθητές – από τους οποίους οι 10 ανήκουν σε Τμήματα Ένταξης και 11 σε Τάξη Υποδοχής ΖΕΠ ΤΥ ΙΙ . Διαθέτει 32 καθηγητές όλων σχεδόν των ειδικοτήτων. Έχει συμμετέχει σε πολλά Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Φέτος υλοποιούνται πολλά προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, τα 2 προγράμματα έχουν σχέση με αστρονομία. Για το σχολικό έτος 2019‐2020 έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αστρονομικές εκδηλώσεις, για την «Παγκόσμια Εβδομάδα Αστρονομίας» Οκτ 2019 και την «Διάβαση του Ερμή» Νοε 2019.

  Μάθετε περισσότερα εδώ http://gym-sappon.rod.sch.gr/

  Το Εκπαιδευτήριο “ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ” ιδρύθηκε το 1963 στο Ηράκλειο και είναι το πιο ιστορικό και μεγαλύτερο ιδιωτικό σχολείο της Κρήτης. Σήμερα, παραπάνω από 450 παιδιά φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες του Εκπαιδευτηρίου. Αποτελεί ένα ζωντανό πυρήνα για την επιστήμη, την τέχνη και τον πολιτισμό στην πόλη του Ηρακλείου. Οι εκπαιδευτικοί που το στελεχώνουν, πρωτοπορούν σε καινοτόμες και συμμετοχικές διδακτικές μεθόδους, ενώ επιμορφώνονται συνεχώς για να παρακολουθούν τις σύγχρονες παιδαγωγικές και τεχνολογικές εξελίξεις. Οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου συμμετέχουν και διακρίνονται σε πολλούς επιστημονικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς. Ειδικότερα στον τομέα των νέων τεχνολογιών, το Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο έχει εντάξει μια σειρά δράσεων μέσα στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική: Εποπτική διδασκαλία με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας ‐ Σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Πληροφορικής ‐ Χρήση Πολυμέσων και Διαδραστικών Εφαρμογών ‐ Βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού λογισμικού ‐ Δημιουργική αξιοποίηση του Διαδικτύου για το καθημερινό μάθημα και τις συνθετικές εργασίες – Προγράμματα STEM και ρομποτικής για μικρούς και μεγάλους μαθητές ‐ Εφαρμογές τηλεπληροφορικής, εκπαίδευση από απόσταση ‐ Περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας ‐ Παραγωγή και αξιολόγηση εκπαιδευτικού υλικού από μαθητές και εκπαιδευτικούς ‐ Συμμετοχή σε πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα ‐ Τακτική συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα και κορυφαίες εταιρίες στο πεδίο των νέων τεχνολογιών για την εκπαίδευση.

  Μάθετε περισσότερα εδώ http://www.pagkritio.gr/

   

  Η Ελληνογερμανική Αγωγή είναι ένα από τα πιο καινοτόμα ιδιωτικά σχολεία στην Ευρώπη αναγνωρισμένο ως εκπαιδευτικός οργανισμός από το ελληνικό κράτος. Έχει 2.500 μαθητές (από 5 ως 18 ετών) και απασχολεί 250 εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Λειτουργεί τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της ΕΑ από το 1995 με σκοπό να δράσει ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην παιδαγωγική έρευνα, την τεχνολογική καινοτομία και την σχολική κοινότητα. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης έχει καθοδηγήσει τη συμμετοχή της Ελληνογερμανικής Αγωγής, είτε ως συντονιστή είτε ως συνεργάτη σε περισσότερα από 200 εθνικά και διεθνή συνεργατικά ερευνητικά έργα. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης δραστηριοποιείται ενεργά στο σχεδιασμό, εφαρμογή και υποστήριξη παιδαγωγικών και τεχνολογικών καινοτομιών στην εκπαιδευτική πρακτική τόσο μέσα από αυτόνομη έρευνα όσο και μέσα από συνεργασία με ερευνητικούς, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Ελληνογερμανική Αγωγή είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας Κέντρο Στήριξης Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών της Ανατολικής Αττικής.

  Μάθετε περισσότερα εδώ https://www.ea.gr/ea/index.asp?lag=gr