svg

    9.8

    Customer Rating

    Head Office in New-York

    775 New York Ave, Brooklyn, NY 11203

    Request a Quote

    Looking for a quality and affordable builder for your next project?

    * Please Fill Required Fields *
    img

    Toll Free

    1-800-987-6543

    Working Hours

    We are happy to meet you during our working hours. Please make an appointment.

    Κεντρική ημερίδα DSPACE

    Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 ολοκληρώθηκε η τελική ημερίδα του προγράμματος DSPACE, με χρηματοδότηση από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας – ΕΛΙΔΕΚ, στην αίθουσα “Φωτάκη” του κεντρικού κτιρίου του ΙΤΕ.
    Πιο συγκεκριμένα 20 εκπαιδευτικοί από όλη την Κρήτη ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του προγράμματος και κυρίως για τις μελλοντικές προοπτικές του, εφόσον το πρόγραμμα συνεχίζεται με πόρους του ινστιτούτου για την ολοένα μεγαλύτερη ενσωμάτωση ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών φορέων σε αυτό. Επιπρόσθετα, τιμητικά συμμετείχαν οι τρεις βραβευθέντες μαθητές του μαθητικού διαγωνισμού Δράμας “Βασίλης Ξανθόπουλος” με τη συνοδεία του καθηγητή τους, κ. Παναγιώτη Παζούλη από το ΕΚΦΕ Δράμας, οι οποίοι και μας παρουσίασαν την αστρονομική δραστηριότητά τους με τίτλο “Όμηρος και Αστρονομία”.
    Ως Ινστιτούτο Αστροφυσικής, ευχαριστούμε θερμά την κα. Μαρία Καλαθάκη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών Ρεθύμνου, καθώς και την κα. Κατερίνα Παπαδάκη, Διευθύντρια Ερευνών στο Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών στην Εκπαιδευτική Έρευνα, για τη συνδιοργάνωση αυτής της ημερίδας όπως και τη διευθύντρια του ΕΛΙΔΕΚ κα. Κατερίνα Κουραβέλου, την κα. Μαρία Παναγοπούλου από την Ελληνογερμανική Αγωγή και τον κ. Νίκο Χριστοδουλάκη από το Εκπαιδευτήριο “Το Παγκρήτιον” για την αποδοχή του καλέσματός μας για τη συμμετοχή τους με ομιλίες που ανέδειξαν τους κόμβους του προγράμματος και τη δράση τους.